torstai 1. elokuuta 2013

Juupa juu, nyt vihdoin ehdin taas kirjoittamaan tännekin jotain turhaa. :33 Huomenna taas perjantai ja viikonloppu~ x3 Lauantaina kaveri tulee blondaamaan mulle raidat, ja sitten shokkiväriä päälle~ :33 Viime kerralla kun ei onnistunut kaverin sairastumisen vuoksi. (: Joten jospa nyt onnais. Hieman kyllä pelottaa, kun kyseessä on ihka ensimmäinen värinpoisto ;w; Toivottavasti karvoitus ei räjähdä, koska aika kuivat hiukset. ;u; Ja shokkivärinä onkin sitten cyberista ostettu pinkki ja kirkkaan vihreä. C: 

Uguuuh, muru tulee tiistaina pariksi viikoksi mun luokse! <3 *Hyppii onnesta* Ja 10 pvä stadiin, again XD Viime viikolla just kävin, mutta eipä tuo haittaa~ x3 Pääsenpähän taas cyberiin ja manga cafeelle! <3 Ja mitä parhaassa seurassa vietän sen päivän. <3 Ja viel jos riittää rahat ja aika niin sit linnanmäelle<3 ja tietysti jos kelikin on hyvä (: 

Enään 3 viikkoa ja sitten loma! <3 Eka lomapäivä palkkapäivänä, ja silloin nokka kohti kouvolaa murun luokse! <3 Kerran olen kouvolassa käynyt joskus vuonna 1 ja 2 (: Vaikutti silloin aika kuolleelta, että ei pahemmin ollut mitään elämää siellä. Keskustassakin oli niin hiljaista että ei mitään rajaa. ;w; Mutta juu, sinne siis tona päivänä. <3 Ja muutenkin on aika reissaamista koko loman ajan~ (: Syyskuussa sitten tracon ja the gazettEn keikka! <3 Nekin vietän niin parhaassa seurassa, kun olla ja voi <3 *fiiliksissä.* Myöskin sitä odotellessa! x3 

Tähän loppuun voisin lisätä taas muutaman kuvan<3 Hieman cossikuvia, jotta voitte kateudesta katsella niitä. ;) 

Ciel Phantomhive-cossini<3 En tyksi tuosta hatusta, joten uusi hattu tekeillä.

Drocell Cainz-cossini<3 Traconissa sitten sunnuntaina tässä cossissa!
                                                       
Aidou Hanabusa-cossini<3 Saas nähdä, että mihin coniin taas laitan tämän. x3
Joten tälläistä päivitystä tänään! x3 Seuraavaan kertaan otukset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti